Carlssons på Vik

Huset ligger på höjden ovanför Viks fiskläge i en fruktodling som inte besprutas. Lägenheten är inredd i det gamla fruktlagret på ovanvåningen och blev klar i juni 2011. Vi hyr ut den veckovis under högsäsong med lördag som bytesdag. Resten av året går det bra att hyra den per dygn eller längre. Vi som bor här heter Git och Leif Carlsson.

I fruktodlingen bor också våra höns i sitt portabla hönshus. Förutom att förse oss med ägg håller de också rent från diverse småkryp och ogräs. Av våra äpplen pressar vi egen must.

Lägenheten

Lägenheten består av allrum med välutrustat kök (diskmaskin, kyl/frys, spis, fläkt, mikrovågsugn, kaffekokare, vattenkokare, brödrost), matplats med havsutsikt och bäddsoffa med plats för två personer.

Sovloft med två resårsängar utan ben. Nås via trappstege som kan fällas ut. Portabelt kylaggregat finns. Grind.

Ett sovrum med dubbelsäng. Det finns en resesäng för små barn

Hall med egen utgång via balkong (15m2) i väster med trädgårdsmöbler, grill och vacker utsikt.

Toalett med dusch, förvaring, hårtork och tvättmaskin.

Storlek: cirka 55 m2 plus sovloft och balkong.

Till bäddsoffan och dubbelsängen ingår underlakan i dubbelsängsformat . Övrigt sänglinne och handdukar medtages eller kan hyras för 90 kronor per person.

Det finns barnstol, diskmedel till diskmaskinen, handdiskmedel, ny disktrasa, diskborste, diskhandduk, köksrulle, melittapåsar, tvättmedel till tvättmaskinen, handtvål, rengöringsmedel och några toalettrullar så det behöver man inte ta med sig.
Slutstädningen ingår i priset.

Inga husdjur.

Rökförbud i lägenheten.

För information om lediga veckor se www.stugknuten.com nr 10857